Prisport.nl is net zo enthousiast als u over uw bestelling!

Prisport.nl doet alles voor uw pakketje! Met veel zorg, liefde en aandacht zorgen wij voor uw producten en bedrukken we het als u dat graag wilt. Zo, klaar alweer! We pakken alles netjes voor u in en sturen het direct op. Ons voornaamste doel is dat u het morgen al thuis hebt! Dit doen de medewerkers van Prisport.nl elke dag met liefde voor u!’

Voorraad
Het grootste gedeelte van ons assortiment leveren wij uit voorraad. Naast de door ons gekozen producten die we uit voorraad versturen, bieden we een ruim assortiment van een aantal merken aan. Doordat wij goede relaties hebben met de leveranciers kunnen wij rechtstreeks uit het magazijn bestellen en binnen zeer korte tijd beschikken over het grootste gedeelte van ons assortiment.

Betaalmogelijkheden

Wat is iDeal?
Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen bij Prisport.nl afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van de eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daar voor hoeft aan te melden.
iDEAL biedt je een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden.

– Het is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren.
– iDeal wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken.
– Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDeal.
– Controle en overzicht op de betaling.
– iDeal is ontwikkeld door ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank en Fortis, Friesland Bank, ASN Bank en SNS Regio Bank. 

Hoe werkt iDeal?

1. Nadat je je bestelling hebt geplaatst kies je bij de betaalopties voor de betaalwijze iDeal en selecteer daarna je bank.
2. Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. De bank vraagt je een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling.
3. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en de bestelling wordt door ons verwerkt.
4. Je ontvangt van ons een bevestiging van de bestelling.